Idei pe bicicleta

   Imaginea copilariei nu va disparea niciodata din trecutul meu. De cateva luni incoace privesc lumea cu alti ochi dar gandesc mult mai profund. Acest lucru se datoreaza copilei mele dragi. Nu pot da o definitie a ceea ce insemana sa fi parinte, dar pot spune ca la momentul nasterii sale, simturile si gandurile iti sunt indreptate catre mama si copil. Acesta este motivul principal al disparitiei mele din online dar timpul ne va readuce cat de curand impreuna, moment in care veti cunoaste noutatile proiectului OldBicycleRo.
  
   Trecand cate o zi, apare alta si uite asa ne apropiem de ziua in care o voi prezenta lumii intregi. Pentru ca acea zi sa fie una speciala, un cadou special am de oferit. Mi-au venit in minte o sumedenie de idei, dar m-am oprit la ceva construit cu suflet si dibacie, o cutie cu amintiri de la Le Cose Animate.

   Rezultatul se vede mai jos un ,,Pink Bicycle Box" perfecta pentru micuta mea. Este din lemn, pictata cu vopsele acrilice si infrumusetata prin tehnica decoupage-ului, apoi lacuita in 3 straturi pentru ca noi sa ne bucuram de ea ani la rand. Lucrata manual dupa un colaj Le Cose Animate, combina delicate hortensii cu biciclete vesele si fluturasi roz. Dantela vintage si inimioara handmade din bumbac perlat o innobileaza. Tot pe capac vei gasi si numele micutei careia ii este destinata.   Va invit astfel iubitori de biciclit si frumos, sa oferiti ceva mai mult decat un cadou, lasati-va amprenta si gandurile, iar mesajul va dainui in vremuri.

AndrewNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu