Pegas SOIM la puterea Pegas MODERN

Timpul ne este cunoscut precum un fir interminabil dar care lasa urme. Atunci cand observam ceva pentru intaia oara si ne place, suntem convinsi ca a fost dragoste la prima vedere. Cazul meu este unul dintre acele momente, cand am descoperit modelul Pegas 1112 SOIM de culoare alba. La inceput nu stiam ce sa zic despre model, deoarece cercetarile mele pana la momentul respectiv nu-mi dadeau date concrete. Postand si discutand in mediul online am primit o informatie pretioasa privind SOIMUL. Era vorba despre un calendar 1984-1985, dar care nu reflecta realitatea ci doar denumirea.

susa FACEBOOK
Astfel a inceput o noua calatorie prin necunoscutul modelelor produse pentru copii, in Uzina 6 Martie din Zărnești, jud Brasov. Ceea ce imi place este asemanarea dintre Pegas MODERN si Pegas SOIM.


Pegas MODERN 4220, baieti 1984
 Pegas 1112 Soim 1986
Comparand cele doua modele concluzia poate fi doar una, aceea a unei biciclete pentru copilasi care isi urmeaza in coloana fratele mai mare.

BICICLETE PENTRU COPII
TIPUL BICICLETEI Simbol catalog CARACTERISTICI TEHNICE PRINCIPALE Varsta utilizatorului (ani) Anul scoaterii din fabricatie
dimensiuni pneuri (inch) inaltime cadru (mm)
Pegas 1112 Soim
12 1/2 x 1 1/2 x 2 1/4 305 3...10

Inceputul...


Modelul SOIM cunoaste si varianta albastra cu un alt design dar este o alta poveste. Voi revenii de in data ce este functionala.

Lumea noastră nu e făcută din capodopere, nici din biciclete şi mere, ci din toate acestea adunate la un loc - Braco Dimitrijevic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu