Unu legat de doi 00

Si uite-ne la postarea cu numarul 100, care la despartirea noastra in urma cu ceva luni, stabilisem sa o scriem impreuna. Datorita timpului pretios al fiecaruia, mesajele primite au fost prea putine sa intocmesc un rezumat si sa vi le expun voua. Ma intreb de multe ori daca merita sa continuui pe acest drum anevoios adeseori. Am fost si sunt intr-o continua goana dupa unicate si elemente ce sa departajeze OldBicycleRo de concurenta. La 100 de ganduri iti dai seama ca uneori pasiunea nu poate fi impartasita si celorlalti fara sa straneasca antipatii. Trecand in sfera pozitiva, sunt bucuros sa va anunt ca ne-am marit colectia de biciclete cu modele unice. Suna pompos acest unice, dar am zis-o si nu regret. Consider ca unicatul este un element la care gandesti si-l cercetezi pornind din trecut, bazat pe o informatie reala. M-as simtii mult mai confortabil sa primesc din partea celor ca voi, iubitori si curiosi de o potriva, intrebari si teme de cercetat, privitoare la ce am avut si noi pe doua roti candva. Nu tin neaparat la conversatii filosofice deoarece sunt constient ca poza in sine este cea care atrage si provoaca nostalgii.

Am intrat in februarie lui 20..spe cu gandul ca este anul nostru, in care sa detinem si sa prezentam elemente unice de care doar parintii au avut parte, vorbesc aici de modelele anilor 60 respectiv bicicletele Carpati, Pionier si surprinzator alte modele pe care le vom face publice de indata ce finalizez documentarea. Am inceput anul cu cercetari in publicatiile vremii ce mi-au conferit surprize nebanuite pana atunci, care au costat ceva bistari si costa in continuare. Puteti si voi sa accesati http://bibliotecaciclista.blogspot.ro, pe baza de invitatie la office@oldbicycle.ro si sa va lamuriti de `miracolele` vremii, contribuind la dezvoltarea proiectului.
Bicicleta este cel mai civilizat vehicul cunoscut de om. Alte forme de transport se dezvolta pana devin de cosmar. Doar bicicleta ramane curata la inima.- definitie de Iris Murdoch in Rosul si verdele

Pedalati la fel, ramaneti unici !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu