Colaj pe doua roti, de la mic la foarte mic

      Vara a trecut, lasand in urma pamantul uscat si plini de rani. Pentru noi vara a trecut, lasand in urma zambete si satisfactii in ceea ce priveste bicicletele pentru copii. Se vorbeste foarte mult despre bicicleta copilariei si asta ne bucura. Noi vorbim si va aratam in acelasi timp un episod pilot a ceea ce se vrea un ,,Colaj pe doua roti, de la mic la foarte mic``

Primul nostru popas pe doua roti incepe alaturi de o minunata bicicleta denumita scurt Ideal Medias, a carei origine presupunem ca este o manufactura locala. Privind-o esti purtat in timp, intrebandu-te despre parcursul ei.

Din colectie, Ideal Medias

      
Continuam cu a fost o data 1937, in care copii indrageau miscarea si se bucucrau de clipa petrecuta alaturi de jucaria lor miscatoare. 
Din Biblioteca, Familie
Cand privesti un copil ce-si analizeaza cadoul iti dai seama ca trebuie sa pretuiesti clipa, alaturi de cei ce te inconjoara. Lucrurile nu sunt asa de simple acum la 30 de ani, cand privim trecutul cu nostalgie. Am invatat ca atunci cand indragesti ceva cu adevarat trebuie sa vorbesti si sa impartasesti cu cei din jurul tau, lasand uneori loc unor interpretari ce nu-si au rostul.

Din colectie, Tricicleta copii
Micuta tricicleta pentru copii are sezutul din lemn iar rotile pline. O manufactura bine realizata ce s-a conservat bine in timp. La modul de executie seamana foarte mult cu surata ei pe doua roti Ideal Medias. O privesc zambind si incerc sa-i deslusesc parcursul. Din cele vazute pe www de profil pot spune ca reprezinta o adevarata piesa de colectie pentru proiectul nostru, dar nu singura.

Anul 1986 surprinde cu o bicicleta deosebita, ce ne-a starnit atat curiozitatea cat si dorinta de a o expune.

Din colectie, Pegas 1112 Soim

Calendar Zarnesti 1984, sursa FaceBook
Este vorba despre Pegas 1112 Soim fabricata intr-un numar foarte restrans de exemplare. Munca asupra acestui model continua, deoarece nu am gasit foarte multe caracteristici si prezentari.

Din colectie, Pegas 1112 Soim
 La prima vederea pare un Pegas MODERN in miniatura, construit pentru cei care abia invata sa paseasca. Modelul continua sa-mi starneasca curiozitate dar si zambete prelungite. Voi arata inimii si varianta albastra a modelului in cauza. Urmariti-ne in continuare...

Modelele cele mai cunoscute din categoria ,,Biciclete pentru copii`` sunt cele denumite  Pegas 1012 mixt atat de iubite si indragite, precum fiecare moment trait in copilarie.

Din colectie, Pegas 1012, mixt
Din colectie, Pegas 1012, mixt
Din colectie, Pegas 1012, mixt
BICICLETE PENTRU COPII
TIPUL BICICLETEI Simbol catalog CARACTERISTICI TEHNICE PRINCIPALE Varsta utilizatorului (ani) Anul scoaterii din fabricatie
dimensiuni pneuri (inch) inaltime cadru (mm)
Pegas 1012, mixt C14 12 1/2 x 1 1/2 x 2 1/4 305 3...10 1982

Despre copilarie vorbim tot timpul, deoarece perioada este unica. Doriti sa transmiteti ceva? acum este momentul.

Povestiti-ne !Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu