Muza din `77

    Farmecul unei biciclete este datorat elementelor ce o compun. Bicicleta Pegas 2020 mixt, face fata cu greu privirilor intrebatoare. Cuplarea cadrului si reglajul ghidonului o propune ca cea mai simpatica alergatoare pe doua roti. 


   La o analiza atenta a siglei am observat inscriptia CALIOLE, nemaintalnita pana acum la modelele detinute. Mitologia greaca defineste Calliope ca fiind Voce frumoasa, muza muzicii, a cantecului, a dansului si a elocventei. Cat de frumoasa este povestea bicicletei rosii transpusa in mitologie.


    Anul de productie 1977 ne duce cu gandul la un eveniment tragic respectiv un puternic cutremur care s-a produs la ora 21:22 in data de 4 martie 1977, cu efecte devastatoare asupra Romaniei. Epicentrul cutremurului a fost localizat in zona Vrancea, cea mai activa zona seismica din tara, la o adancime de circa 100 km. Unda de soc s-a simtit aproape in toti Balcanii (http://ro.wikipedia.org)
    Suntem norocosi ca bicicleta a ramas neatinsa.

BICICLETE PENTRU ADOLESCENTI
TIPUL BICICLETEI Simbol catalog CARACTERISTICI TEHNICE PRINCIPALE Virsta utilizatorului (ani) Anul scoaterii din fabricatie
dimensiuni pneuri (inch) inaltime cadru (mm)
Pegas 2020 mixt B9 20x1,75 405 Peste 10 1982


Cum am gasit-o ...


Inceputul...





Esti cea mai ințeleapta dintre muze

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu