Participam la MARSUL BICICLISTILOR CLUJENI


INVITATIE

Editia lunara iunie 2012 a
MARSULUI BICICLISTILOR CLUJENI

JOI, 28 iunie 2012, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 57-a din seria “critical mass” inceputa ca serie lunara in septembrie 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).

Sunt bineveniti toti clujenii care au bicicleta. Intalnirea participantilor va fi in PIATA UNIRII ( si nu in parcul I.L.Caragiale, ca la editiile trecute), incepand cu ora 17:45. Startul efectiv al marsului va fi la ora 18:00.

Actiunea are rolul principal de a transmite noilor autoritati locale alese in 10 iunie, dar si altor autoritati, publicului si presei un semnal in directia promovarii utilizarii bicicletei ca mijloc cotidian de transport in oras, componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala. Dincolo de acest scop militant este desigur si o ocazie de intalnire, cunoastere si pedalare in comun a biciclistilor clujeni, tot mai numerosi in ultimul timp in ciuda lipsei de facilitati adecvate.

Traseul marsului este:  P-ta Unirii - bd.Eroilor - Cl.Dorobantilor -  str.Al.Vaida-Voevod - str.Unirii - bd.N.Titulescu - p-ta Cipariu - p-ta St.Cel Mare - p-ta A.Iancu - bd.21 Decembrie 1989 - str.Memorandumului - Cl.Motilor - str.G.Cosbuc - al.Stadion - str. Uzinei Electrice - pista pt. biciclete de pe malul Somesului - bd. 1 Decembrie 1918 - str.Miraslau - str.Fatanele - str. Al.Vlahuta - str.O.Goga - str. Mamaia - str.Dragalina - str.R.Ferdinand - str. G.Baritiu - str.E. Isac - str.P.Maior - p-ta L.Blaga - str.Napoca - p-ta Unirii.

Marsul va fi urmat de la ora 20:00 de o proiectie publica de imagini foto pe teme biciclistice, cu acces liber, la Biblioteca "Heltai" din str.Clincilor nr.18.

Detalii despre actiunea de joi si despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe site-ul www.reactieinlant.ro , pe www.ccn.ro si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com.

Pedalati si nu ratati ! 

Ne prezentam cu:

Pegas MODERN 4220, baieti 1984

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu