Cine este CALLIOPE ?

Ne asteapta un final de mai ploios dar speram productiv pentru natura, caci este nevoie de apa. Modelul de bicicleta Pegas Practic 2020, mixt vine in ajutorul nostru pentru a stopa pentru o vreme natura ce nu inceteaza sa stropeasca. Ne place acest model al anilor 77 datorita sistemului de impachetare al bicicletei.

sistem de inchidere pentru cadru

reglaj ghidon

Unicitatea acestei biciclete este reprezentata prin sigla PEGAS CALLIOPE, nemaintalnita la modelele anterioare. La o analiza atenta observam gresala de scriere CALIOPE - corect CALLIOPE.

sigla fata

Cine este CALLIOPE ?

In mitologia greaca Calliope este muza muzicii, a cantecului, a dansului si a elocventei.

Calliope (greaca: Καλλιoπε, Voce frumoasa

Modelul este dedicat adolescentilor iubitori de plimbari prin locuri numai de ei stiute. Consideram ca aceasta bicicleta se potriveste persoanelor cu greutate pana in 80 kg, deoarece este destul de firava la nivelul cadrului recomandand-o pentru asfalt.

Caracteristicile ei sunt:

BICICLETE PENTRU ADOLESCENTI
TIPUL BICICLETEI Simbol catalog CARACTERISTICI TEHNICE PRINCIPALE Virsta utilizatorului (ani) Anul scoaterii din fabricatie
dimensiuni pneuri (inch) inaltime cadru (mm)
Pegas 2020 mixt B9 20x1,75 405 Peste 10 1982

Datorita aspectului ei vintage, suntem convinsi ca va face senzatie prin simpla prezenta. Asta ramane de vazut dupa revizuire.


Pedalati cu frumoasa !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu