PEGAS TORPEDO 2128 barbati-treasure trésor schatz

Bicicleta PEGAS TORPEDO 2128 barbati, demna de cursele lui PEGAS, o consider componenta competitionala a istoriei vitezei. Analizand acest model de fabricatie 1987, am ramas impresionat de modul in care a fost conservata. Acest aspect denota respectul proprietarului asupra bicicletei. Bicicleta completa cu mici lipsuri, e necesara  o pompa rosie si gentuta de scule conform catalogului. Exemplarul este adus din orasul unirii, care face parte din bijuteriile colectiei, fiind a 2 bicicleta noua.


BICICLETE PENTRU ADULTI
TIPUL BICICLETEI Simbol catalog CARACTERISTICI TEHNICE PRINCIPALE Virsta utilizatorului (ani) Anul scoaterii din fabricatie
dimensiuni pneuri (inch) inaltime cadru (mm)
Pegas Torpedo 2128, barbati A9 28 x 1 ½ x 1 5/8 560 Adulti

 Cum am gasit-o...


Inceputul...
will continue ...

6 comentarii:

 1. nota zece pt munca depusa!!!! bravo

  RăspundețiȘtergere
 2. apreciez efortul depus,bravo

  RăspundețiȘtergere
 3. manetele de frana nu sunt cele originale,eu am doua astfel de biciclete achizitionate de curand

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. vreau sa imi cumpar si eu una la fel si vroiam sa te intreb cat te-a costat una? Multumesc

   Ștergere
  2. Nu are ratrapele de la pedale. Daca doriti detalii despre toate componentele originale, va stau la dispozitie, sunt proprietarul uneia albastre din 1987 si a mea este completa, inclusiv cartea tehnica, lista unitatilor service de atunci, trusa de scule, etc. Cand am timp o sa le postez.

   Ștergere
  3. Pneurile sunt 28 x 1 3/8 x 1 5/8, conform cartii tehnice. Azi am luat pneuri, camere si talon pentru a mea (cele vechi sunt cele originale si sunt praf).

   Ștergere